BIKKEBIK

Alle afdelingen
-

BIKKEBIK Foodtruckfestival

Na een overweldigende editie in 2018 presenteert Chiro JIB Looi dit jaar opnieuw met véél trots.... BIKKEBIK FOODTRUCKFESTIVAL. Een uniek concept op een gezellige locatie op zaterdag 14 september aan de oude molen in Tessenderlo!

Een 12-tal foodtrucks toveren het pleintje achter de oude molen om tot één groot openlucht restaurant met voor ieder wat wils. Pizza, pasta, Oosterse gerechten, burgers, bagels, croques, lekkere dessertjes., ... noem maar op! In combinatie met een fris pintje, een speciaal biertje, cocktail of een wijntje belooft dit een alvast een gezellige dag te worden. (Meer informatie over onze foodtrucks volgt binnenkort!)

Bovendien zal het heerlijk en gezellig vertoeven zijn in onze home-made palettenlounge waar akoestische muzikanten en dj's zorgen voor muzikaal genot en ambiance! Kortom, een feest voor jong en oud!

BIKKEBIK Zomerbar

Na een overweldigende editie van Bikkebik foodtruckfestival in 2018 presenteert Chiro JIB Looi dit jaar niet alleen een foodtruckfestival op zaterdag maar ook een gezellige zomerbar op vrijdag! Een uniek concept op een gezellige locatie op vrijdag 13 september 2019 aan de oude molen van Tessenderlo.

Chiro JIB Looi tovert het pleintje achter de oude molen om tot een gezellige zomerbar. Een fris pintje, een speciaal biertje, cocktail of een wijntje zal ervoor zorgen dat dit alvast een gezellige avond zal worden. Bovendien zal het heerlijk en gezellig vertoeven zijn in onze home-made palettenlounge waar enkele dj's zorgen voor muzikaal genot en ambiance! Kortom, een gezellig samenzijn voor jong en oud!

D A T A
Vrijdag 13 september 2019: 19:00 tot 01:00

F A C E B O O K

https://www.facebook.com/events/810048749388697/

https://www.facebook.com/events/961608557365581/

Belangrijk detail: BIKKEBIK Foodtruckfestival & BIKKEBIK Zomerbar zijn volledig GRATIS toegankelijk!