Kamp 2019

Bivak

Leven op het ritme van de wind en van de zon
Zingen op de melodie van bos en beek en bron
Slapen met 't getrommel van de regen op het dak
Ontwaken met de morgendauw: we zijn weer op bivak!

Bivak, hét hoogtepunt van het Chirojaar. Iets om het hele jaar naar uit te kijken.We verhuizen dan met de Chiro voor 10 dagen naar een ander dorp in België. Het ene jaar is dit al wat verder van thuis dan het andere. We gaan elk jaar op bivak van 1 tot 10 augustus (met uitzondering van dit jaar, dit jaar gaan we van 31 juli tot 9 augustus op kamp). (Speelclubs gaan 5 dagen op bivak.) Tijdens het bivak is er ook een bezoekdag. Dit is meestal op een  zondag.

Bivak Poederlee-Lille

Belangrijke data:

Speelclubs: 31 juli tot 4 augustus 2019

Rakwi's: 31 juli tot 9 augustus 2019

Tito's: 31 juli tot 9 augustus 2019

Keti-aspi's: 31 juli tot 4 augustus 2019

Bezoekdag: zondag 4 augustus 2019 van 14u tot 18u.

Meer informatie over het bivak vinden jullie in het kampboekje!

 

Voor het kamp moet er natuurlijk op voorhand worden ingeschreven zodat wij een idee hebben wie er allemaal mee plezier komt maken op ons geweldig kamp. Inschrijven kan helaas niet meer, inschrijven en betalen moest gebeuren voor 1 juli. Opgelet, wie niet inschrijft en betaald voor 1 juli kan helaas niet mee op kamp.

Inschrijven voor de bezoekdag is helaas niet meer mogelijk.

Privacyverklaring

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro JIB Looi, Gerhagenstraat z/n, 3980 Tessenderlo, info@chirojiblooi.be Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op www.chirojiblooi.be

Lid worden van Chiro JIB Looi betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.