Chirokledij

Chirokledij

We vinden het heel belangrijk dat iedereen zijn uniform aan heeft. Het geeft een gevoel van verbondenheid en het is ideaal om te spelen. In de Chiro wordt geknutseld, gekookt, gespeeld, geravot en het is onvermijdelijk om steeds zonder vlekje naar huis te gaan. Soms kan het er wel eens heel hevig aan toe gaan en is het best wel eens fijn om vuil naar huis te gaan. Natuurlijk gebeurt dit niet elke week… Wil je een uniform of t-shirt bestellen, geef dan een seintje aan je leiding. Of wil je liever zelf een kijkje nemen in de Chirowinkel, het adres: De Banier Vaartstraat 14 3500 Hasselt Natuurlijk is dit niet de enige plaats waar je een chiro-uniform kan bemachtigen. Wil je meer informatie over uniformen of andere chiromaterialen, breng dan zeker eens een bezoekje aan De Banier. De Chiro JIB Looi T-shirt is niet in de chirowinkel te vinden, je kan ze enkel via de leiding kopen. Dit kan voor of na de activiteit in het leidingslokaal. Ons uniform bestaat uit:

  • Een chirorok/broek
  • een chiro JIB looi T-shirt

Sinds 2023 hebben we ook truien van Chiro JIB Looi, het design van de trui is hetzelfde als dat van de t-shirts. Er zijn pasmaten beschikbaar voor de truien, je mag hiervoor altijd de leiding aanspreken. De truien kan je bestellen via onderstaande link, een kindermaat kost €25 en een volwassenmaat €30.

Link om een trui te bestellen: https://docs.google.com/forms/d/19_Y6yNWFxn0kd81oCav0u9gp79Ui5iPZ

Tweede hands Chiro-uniform

Wij verkopen ook tweedehandsuniformen aan een verminderde prijs. Heb je interesse? De beschikbare kledingstukken en maten kan je bekijken bij de leiding voor of na de activiteit op zaterdag in het leidingslokaal! Heb je thuis nog een oude rok, broek of andere Chiro-kledij liggen en kunnen deze nog verder dienst doen voor iemand anders? Breng deze dan binnen bij de leiding en maak andere Chirovriendjes ook gelukkig!! Op die manier dragen wij als Chiro een steentje bij aan het milieu. Chirocycle, doe je mee??