Algemene info

map

De wekelijke activiteit

In normale omstandigheden gaat onze activiteit wekelijks door op zaterdag van 14u tot 16u30. Een concrete planning per afdeling kan u vinden onder 'kalender'.

De lokalen

Je kan ons vinden op onderstaand adres:

De Winni
Gerhagenstraat 92
3980 Tessenderlo

De aanbouw van de nieuwe lokalen zijn voltooid. Op 8 September zijn deze officieel geopend. 

Lid worden?

Ben je het beu om op zaterdag mee boodschappen te doen met mama, vriendjes op te bellen die toch niet thuis zijn, je steendood te vervelen? Trek dan je speelkleren aan en kom gerust een kijkje nemen op de Chiro. Kom wat vroeger naar de Chiro en neem je mama en/of papa mee zodat we wat gegevens kunnen noteren. Iedereen is welkom vanaf het 1ste leerjaar, zowel jongens als meisjes.

Heb je liever nog een beetje meer informatie voor je komt proberen? Neem dan contact op met onze groepsleiding via 'contact' of 'leiding'. Bekijk ook zeker de medische fiche onderaan deze pagina. Download, vul deze in en breng deze zeker binnen als je je zoon/dochter inschrijft bij de chiro. Ook als we op kamp vertrekken is deze zeker nodig.

Lidgeld

Als je het fijn vindt en je bent al 3 keer komen meespelen, willen we jullie vragen om 60 euro lidgeld te betalen. Dat geld zal gebruikt worden voor de verzekeringen, het organiseren van activiteiten, aankopen van spelmateriaal en algemene kosten zoals verwarming, water, elektriciteit... Dit kan gestort worden op rekeningnummer BE02 7795 9746 2440  t.a.v. Chiro JIB Looi met vermelding van ‘naam van het kind, de afdeling en Lidgeld'. Mocht het een probleem vormen om het lidgeld tijdig te betalen, mag je dit laten weten tijdens de activiteit of via e-mail aan onze groepsleiding via 'contact' of 'leiding'.

Als je het lidgeld betaalt hebt, bezorgt de groepsleiding een attest waarmee je een deel van het bedrag kan terugkrijgen via de mutualiteit. Lidgeld betaald en nog geen attest ontvangen? Neem contact op met de groepsleiding!

 

Bijlage Grootte
Medische-steekkaart-2018.pdf 134.99 KB