Lid worden

Lid worden kan altijd, ook na een aantal weken/maanden na het begin van het jaar.

Ben je het beu om op zaterdag mee boodschappen te doen met mama, vriendjes op te bellen die toch niet thuis zijn, je steendood te vervelen? Trek dan je speelkleren aan en kom gerust een kijkje nemen op de Chiro. Kom wat vroeger naar de Chiro en neem je mama en/of papa mee zodat we wat gegevens kunnen noteren. Iedereen is welkom vanaf het 1ste leerjaar, zowel jongens als meisjes.

Heb je liever nog een beetje meer informatie voor je komt proberen? Neem dan contact op met onze groepsleiding via 'contact' of 'leiding'.

Lidgeld

Als je het fijn vindt en je bent al 3 keer komen meespelen, willen we jullie vragen om je in te schrijven. Dit gebeurd via Stamhoofd (https://chiro-jib-looi.stamhoofd.be). Daar zal je je medische gegevens kunnen aanvullen en het lidgeld (€60) kunnen betalen. Dat geld zal gebruikt worden voor de verzekeringen, het organiseren van activiteiten, aankopen van spelmateriaal en algemene kosten zoals verwarming, water, elektriciteit... Dit kan eventueel ook gestort worden op rekeningnummer BE02 7795 9746 2440 t.a.v. Chiro JIB Looi met vermelding van ‘naam van het kind, de afdeling en Chirojaar 2022-2023’.